Open Innovation Forum 2016:

Teknologia mullistaa maailman Lue lisää »

Skolkovo

- panostus Start Up -yrityksiin ja innovaatioihin Lue lisää »

IBM Einstein Healthcare:

Teknologia mullistaa terveydenhuollon Lue lisää »

 

Kategoria-arkisto: Vapaa-aika

Kesälle tapahtumarikas startti

kesanavaus

Lauantaina 6.6. julistetaan Suomen kesä virallisesti avatuksi Savonlinnan torilla ja satama-alueella. Tapahtumatarjontaa on runsaasti kaiken ikäisille koko päivän ja illan ajan useammassa tapahtumapisteessä. Monipuolisen tapahtumien ja konsertin lisäksi kauppaliikkeet ovat lähteneet aktiivisesti mukaan ja tarjoavat asiakkaille koko joukon tuotteita, jotka on kesän avauksen kunniaksi alennettu 24:llä prosentilla, eli ns. paikalliseen, ‘Savonlinna tax free’ –hintaan.

Huippuhetkiä matkailijalle Etelä-Savon kesässä 2015

Etelä-Savoa ja erityisesti Savonlinnaa odottaa suuri tapahtumakesä, kun sen kalenteriin on jo piirretty mm. Kesän avaus 6.6., Oopperajuhlat, Design Nights 11.7., Saimaa Summit 30.7. ja Boxing Night. Mikkelissä taas vastaavasti Musiikkijuhlat, Päämajasymposium, Jurassic Rock… Kun mukaan otetaan lukuisa joukko mittavia valtakunnan tason tapahtumia, kuten Old Timers –koripalloturnaus, mailman suurin veteraanijääkiekkoturnaus jne., ei maakunnan kesästä tapahtumia puutu.

Musiikkijuhlat elävöittää koko Mikkelin seutua

musiikkijuhlat

Mikkeliin kokoontuu heinäkuun alussa jälleen joukko huippumuusikoita, kun Mikkelin Musiikkijuhlat käynnistyvät 4. heinäkuuta. Juhlat ovat mahdollisuus myös paikallisille yrityksille, muistuttaa hallintojohtaja Jari Hokkanen.

Tänä vuonna Mikkelin Musiikkijuhlien ohjelma on tiivistetty neljään päivään. Sinä aikana kuullaan kaikkiaan kahdeksan konserttia ja pelataan juhlien ohjelmaan perinteisesti kuulunut jalkapallo-ottelu. Konserttien musiikillinen pääpaino on juhlavuoden säveltäjien Jean Sibeliuksen ja Pjotr Tsaikovskin tuotannossa. Sibeliuksen syntymästä on tänä vuonna kulunut 150 vuotta ja Tsaikovskin syntymästä 175 vuotta.

Saimaa näkyvästi esillä Vene 2015 -messuilla

messu

Täyden palvelun veneilykeskus! Savonllinnan kaupunki ja sen veneilypalveluyritykset sekä Puumalan ja Sulkavan kunnat esittäytyvät parhaillaan meneillään olevilla Venemessuilla näkyvästi.

Täyden palvelun veneilykeskus Savonlinna tarjoaa myös eteläsuomalaislle veneilijöille mahdollisuutta tulla veneilemään Saimaalle, jättämään vene laituripaikkaan sekä talvisäilytykseen Savonlinnaan. Saatavilla on veneen huolenpitosopimus, puhdistus-, korjaus- ja huoltopalveluja, talvisäilytystä ja veneilykoulutusta, siis laajasti kattavat veneilypalvelut.